Bedrijven

Wesko Advies heeft een ruime ervaring in huis voor het voeren van uw volledige bedrijfsadministratie. Daaronder valt onder andere boekwerk, aangifte inkomstenbelasting, aangifte vennootschapsbelasting, aangifte omzetbelasting (BTW), loonadministratie, bedrijfsmatig -en belastingadvies en opstellen van de jaarrekening.

Je kan er voor kiezen om de gehele bedrijfsadministratie bij ons onder te brengen, maar uiteraard is het ook mogelijk om een deel van de administratie bij ons onder te brengen. Wij bieden alle disciplines aan op gebied van boekhouding. We nemen graag een en ander van je over zodat jij je kan richten op het leuke deel van het ondernemen.

Naast bedrijfsadministratie bent u voor advies ook aan het juiste adres bij ons. Bij ons worden vraagstukken van meerder kanten bekeken, waardoor er een beter resultaat kan worden geboekt.

Ook voor de startende ondernemer kunnen we van grote betekenis zijn. Voor de beginnende ondernemer zijn er ondernemersfaciliteiten, waardoor de te betalen belasting lager uit kan vallen. Daarnaast kan juist in het begin behoefte zijn aan meer advies wat over het algemeen in de standaardprijs zit inbegrepen.

Om zo duidelijk mogelijk te zijn over onze kosten, spreken wij van te voren een totaal tarief af voor de boekhoudkundige werkzaamheden die je wilt afnemen. Dit zorgt ervoor dat je exact weet welk bedrag wanneer verschuldigd is.