Disclaimer

Wesko Advies heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom besteden wij alle mogelijke zorg aan actuele, correcte en betrouwbare informatie op de website www.weskoadvies.nl. Ook spannen wij ons in voor een goede bereikbaarheid en toegankelijkheid van deze website en de elektronische diensten die wij aanbieden.

Aan de informatie op de website van Wesko Advies en alle aanverwante sites kunnen geen rechten worden ontleend. We kunnen niet garanderen dat onze online diensten foutloos werken en continu toegankelijk zijn. We zijn niet aansprakelijk voor schade door onjuiste of onvolledige informatie vermeld op www.weskoadvies.nl of schade door storingen. Dit geldt ook voor andere door ons elektronisch aangeboden diensten. Ook aanvaarden we geen verantwoordelijkheid over de inhoud van gelinkte websites die niet door Wesko Advies worden onderhouden. Bijvoorbeeld websites waar wij naartoe linken, of websites die verwijzen naar www. Weskoadvies.nl

Informatie wijzigen
Wesko Advies behoudt zich het recht voor om de informatie op www.weskoadvies.nl te wijzigen. We geven geen garantie dat e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt. Daarom aanvaarden we geen aansprakelijkheid voor de gevolgen hiervan.